Ditt meddelande har skickats och vi kommer besvara din förfrågan så snart som möjligt.

Inspirationsdag om Barnböcker

Publicerades den 23 januari 2018

Den 5:e februari anordnar vi i samarbete med Boken i Sverige en inspirationsdag för barnboksintresserade i bokhandeln.

Dagen inleds med Lillemor Thorstensson som visar och berättar om Svenska Barnboksinstitutet.

Lilla Piratförlagets chef och förläggare Erik Titusson kommer och berättar om barnböcker och förlagsarbete.

Sprudlande Josefin Sundström kommer att berätta om barnböcker och ger oss inspiration och berättar om sina projekt.

Dagen avslutas med erfarenhetsutbyte och information om Boken i Sveriges populära projekt, En bok åt alla, som de deltagande boklådorna får förmånen att vara med i.

Tack vare bidrag från stiftelsen Boken i Sverige är inspirationsdagen avgiftsfri.

Anmäl dig till: annika@bokhandelsskolan.se

Tillbaka till nyheter