Ditt meddelande har skickats och vi kommer besvara din förfrågan så snart som möjligt.

Studieresa till London 4-7 april 2019

Följ med till staden som man aldrig tröttnar på. Staden där bokhandelsmångfalden är enorm med en blandning av gammalt och nytt, tradition och innovation. Här finns barnbokhandlar, resebokhandlar, bokhandlare som bara säljer böcker på främmande språk, konstbokhandlar, studentbokhandlar, feministiska bokhandlar, alldeles vanliga lokala bokhandlar och allt däremellan. Men inte nog med det – de blir bara fler och fler! För första gången sedan mitten av nittiotalet ökar nämligen antalet boklådor i London igen. *

Vi kommer att göra studiebesök och veta hur det är att driva och arbeta i en bokhandel i en världsmetropol. Vi planerar även besök med företrädare för branschen så det blir en fullmatad helg med mycket inspiration men det kommer också att finnas tid för egna upptäcktsfärder i Londons kvarter.

Resan utgår antingen från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg så att vi kan sammanstråla med kollegor från hela landet och utbyta erfarenheter med varandra.

Pris: 6 000 kronor för del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 1 500 kronor.  För avresa från Göteborg tillkommer ett tillägg på 800 kronor.

Priset inkluderar: flygresa, transfer till och från flygplatsen, 3 hotellnätter i dubbelrum inkl. frukost, 2 luncher, 2 middagar samt studiebesök

Medlemmar i Bokhandelsmedhjälpareföreningen (BMF) kan söka stipendium för resan vilket omfattar 60% av priset.

Se mer information om stipendium på: www.svbmf.se

Se till att säkra din plats redan idag och anmäl dig här: Kontakta oss

Flygtider:

Avresa från Stockholm Arlanda 07:55  ankomst Heathrow 09:35

Hemresa från Heathrow 18:15  ankomst  Arlanda 21:40

Avresa från Köpenhamn Kastrup 07:50  ankomst Heathrow 08:50

Hemresa från Heathrow 18:30 ankomst 21:25

Avresa från Göteborg Landvetter via Köpenhamn 06:20 ankomst Heathrow 08:50

Hemresa från Heathrow 18:15  via  Arlanda ankomst Landvetter 23:20

Vårt hotell är St Giles,  i området West End, knappt 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Tottenham Court och shoppinggatan Oxford Street.

Till Covent Garden och British Museum är det knappt 10 minuters promenad från St Giles Hotel & Leisure Club, och National Gallery ligger knappt 15 minuters promenad bort.

*Källa SVB